Hypnose Rygestop Hypnose København

Hvad kan hypnose bruges til?

Vi har alle prøvet at dagdrømme og det at dagdrømme er en ændret bevidsthedstilstand, som også kaldes en trancetilstand (hypnose). Når man er i en trancetilstand er det ubevidste sind (noget dybere inden i os selv) mere modtageligt overfor forslag (suggestioner) og i trancen kan man hjælpes til at lave dybe forandringer, hvilket man kan bruge til at ændre vaner/mønstre i forbindelse med hypnose rygestop.  Ydermere kan man i den afslappede tilstand som en trance er, kontakte sit ubevidste sind og dermed de ressourcer, vi ikke umiddelbart er bevidste om vi havde og som vi kan få brug for i hypnose rygestop.

Med hypnose kan man komme af med af uønskede vaner og afhængigheden i forbindelse med et rygestop.  Hypnose rygestop er også en god måde til at fjerne eller dæmpe angst og stress og ikke mindst til at styrke ens selvværd.

 

 

Opfører man sig anderledes i hypnose?

Scenehypnotisører har specialiseret sig at få folk til at lave underlige ting under hypnose og det bruges ikke i almindelig hypnosebehandling. Ved almindeling hypnose er en del af ens bevidste sind altid tilstede, så man hører alt det, der bliver sagt og man har sin egen fri vilje.Vågner man altid op igen af en hypnose?

Det er helt sikkert ,at man altid  vågner op igen af hypnosen, men for nogle kan det være en sådan dejlig tilstand, at de ønsker at blive i hypnosen i nogle minutter længere end andre før de vælger at `vågne` helt op igen.

 

Er alle i stand til at blive hypnotiseret?

Man skal selv ville hypnotiseres for at kunne blive  hypnotiseret.  Så i princippet kan alle hypnotiseres.  Nogle har bare lettere end andre ved at gå i trance. Det vigtigste er, at man har tillid til hypnotisøren for så er det lettere at blive afslappet og dermed gå i trance.

 

Kan man blive hypnotiseret mod sin egen vilje?

Al rygestop hypnose er en form for selv-hypnose. Man bestemmer altså selv,  hvor meget man vil lade sig påvirke og derfor kan man ikke blive hypnotiseret uden man selv ønsker det.

 


Kan hypnotisøren styre en?

Svaret er nej. Man har lavet kontrollerede forsøg med hypnose, hvor man prøvede at få mennesker til at gøre ting, der var til fare for dem selv eller andre, mens de var i hypnose eller bagefter.  Konklusionen var, at det kan man ikke uden, at de selv vil være med til det. Hvis man forestillede sig at hypnotisøren kunne `styre` mennesker kunne, man jo også bruge det til at få forbrydere til at opføre sig `ordentligt` eller man kunne få bankkasseren til at udlevere en masse penge til en.  Det kan altså ikke lade sig gøre at kontrollere eller styre andre mennesker under hypnose.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hypnose frederiksberg hypnotisør frederiksberg hypnoterapi frederiksberg

 

 Hypnotisør med klinik på Frederiksberg og i Glostrup. Er også uddannet sygeplejerske.

 

www.glostrup-akupunktur.dk

www.larsteit.dk

www.frederiksberg-akupunktur.dk

www.glostrup-hypnose.dk

www.teitakupunktur.dk

 

 

 

 Rygestop Hypnose

   København

 Bliv røgfri nu med hypnose

v. Lars T. Jespersen, 49 år og Sygeplejerske 

Hovedvejen 88 A v. Glostrup st.

  Tlf: 22 85 00 22  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Lars T. Jespersen

Certificeret Hypnotisør - Hypnoterapeut

Sygeplejerske